Nous servei de

Xatbots


“La intel·ligència artificial no ha de ser un futur distant; pot ser una realitat present que transforma la forma en què interactuem amb la tecnologia i entre nosaltres”.

logo capa8

xatbots i intel·ligència artificial


Un xatbot amb suport d’intel·ligència artificial (IA) és un programa informàtic dissenyat per a interactuar amb usuaris humans a través de plataformes de missatgeria, aplicacions mòbils o llocs web. A diferència dels xatbots tradicionals, que es basen en regles predefinides i respostes programades, aquests xatbots empren algorismes d’aprenentatge automàtic i processament del llenguatge natural per a comprendre i respondre a les consultes dels usuaris de manera més precisa i contextual. No estan cenyits a un sol banc d’informació sinó que poden combinar diverses fonts i donar un resultat final molt més eficient amb els interessos de qui l’estableix, ja que aporta el factor creativitat de ChatGPT.

I a més és una eina excel·lent perquè aporta a qui els opera cinc beneficis extra:
1. Atenció al Client 24/7
Els xatbots de IA poden oferir suport durant tot el dia, la qual cosa és especialment útil per a una idea global del món. Això millora la satisfacció i redueix els costos operatius.
2. Respostes Personalitzades
Gràcies a la seva capacitat per a aprendre de les interaccions passades, aquests xatbots poden oferir respostes més personalitzades i contextuals, millorant així l’experiència de l’usuari.
3. Automatització de Tasques Repetitives
Els xatbots de IA poden manejar una varietat de tasques rutinàries com a programació de cites, anàlisis documentals, o resolució de consultes freqüents, alliberant així temps perquè els gestors es concentrin en tasques més complexes.
4. Anàlisi de Dades de l’Usuari
Aquests xatbots poden recopilar i analitzar dades de les interaccions dels usuaris, proporcionant informació valuosa per a la presa de decisions i la millora del servei.
5. Escalabilitat
A mesura que el projecte creix, el xatbot pot adaptar-se i manejar un major volum d’interaccions sense requerir una inversió significativa en recursos humans.
En resum, els xatbots amb suport de IA ofereixen una sèrie de beneficis que van més enllà de la simple automatització, contribuint al creixement i aprofundiment del servei i a la millora de l’experiència de l’usuari.

És rellevant assenyalar que, des d’una perspectiva legal, l’ús de xatbots de IA ha de complir amb les regulacions de protecció de dades, com el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) a la Unió Europea, per a garantir la privacitat i seguretat dels usuaris.

 

logo capa8

xatbots PER A EMPRESES 

Millori l'atenció al client de la seva empresa emprant un bot.

Què pot fer un xatbot a mida?

logo capa8

Suport juridic

Els nostres Xat Bots de suport jurídic estan dissenyats per a proporcionar respostes precises i oportunes a consultes legals, brindant al seu bufet d’advocats o entitat governamental la capacitat de gestionar preguntes legals de manera eficient i efectiva. Des d’orientació sobre regulacions fins a assessorament sobre procediments legals, els nostres Xat Bots simplifiquen l’experiència dels seus clients i ciutadans.
logo capa8

SUPORT TÈCNIC I TECNOLÒGIC

La tecnologia és la columna vertebral de la societat moderna, i l’eficiència en el suport tècnic és essencial. Els nostres Xat Bots especialitzats en suport tècnic i tecnològic poden diagnosticar problemes tècnics, oferir solucions i proporcionar orientació sobre productes de manera instantània. Això no sols agilitza els seus processos d’assistència tècnica, sinó que també garanteix una experiència sense problemes per als seus clients o usuaris.
logo capa8

Ajuda a la formació


La formació contínua és crucial per al creixement i l’èxit de la seva empresa o organització. Els nostres Xat Bots de formació estan dissenyats per a proporcionar informació sobre cursos, programes de capacitació i recursos educatius, així com per a respondre preguntes relacionades amb el contingut educatiu. Automatitzi i simplifiqui el seu procés de formació, oferint a empleats o estudiants accés ràpid a la informació que necessiten.

logo capa8

Procediments policials


Per a les forces de l’ordre, l’eficiència en els procediments és essencial. Els nostres Xat Bots especialitzats en procediments policials poden proporcionar informació instantània sobre regulacions, protocols i procediments comuns, ajudant les agències de seguretat a prendre decisions informades i a garantir la seguretat pública de manera més efectiva.

“La millor xarxa social, és una taula envoltada per les persones que més estimes”

Vist al restaurant on solem anar a dinar