Els nostres

VALORS

La integritat i l’eficiència, són els nostres pilars més grans, guiant cada acció amb honestedat i transparència. El respecte mutu entre nosaltres i amb els nostres clients és una prioritat ineludible, garantint sempre un tracte just i equitatiu. Creiem en la innovació com a motor de progrés, per això sempre estem a l’avantguarda, buscant solucions creatives i eficaces als desafiaments del dia a dia. A més, la nostra passió pel que fem ens permet dedicar-nos de ple a cada projecte, treballant amb entusiasme i dedicació per assolir els millors resultats. I per últim, valorem profundament el treball en equip, ja que sabem que junts podem assolir grans fites. Aquesta és la nostra essència, aquesta és la nostra manera d’actuar.
logo capa8

els nostres vALORS

pieces

EFICIÈNCIA

Aconseguim els objectius amb el mínim consum de recursos possibles. Optimitzem el temps, l’energia i els esforços per a la màxima productivitat i rendiment.

EFICÀCIA

Tenim la capacitat de produir un resultat desitjat. Si un objectiu s’ha aconseguit, llavors l’acció és eficaç. Es tracta de fer les coses correctament per aconseguir l’impacte desitjat.

HONESTEDAT

Emprem la veritat, la transparència i la integritat en totes les nostres accions. Som tan sincers amb els nostres clients com amb nosaltres mateixos, tot respectant els principis morals i ètics. Fomentem la confiança i el respecte mutu.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

A Capa8, parlaràs directament  amb persones especialistes amb l’àmbit al qual et refereixis. Se t’escoltarà, s’analitzarà la teva problemàtica i se’t donarà una solució adaptada.

Deontologia

Ens regim per un conjunt de normes i principis que guien les nostres decisions i el nostre comportament. Com són la responsabilitat social corporativa, la transparència, l’honestedat i el respecte per la llei i els drets humans. És un compromís amb el bé comú.

DEDICACIÓ

Entenem com d’important és el teu projecte per al teu desenvolupament social, professional i humà (tal com ho han sigut els nostres projectes per nosaltres). Tots els nostres esforços estan i estaran encaminats a la solució del problema plantejat.
handshake
logo capa8

la història

Som una Empresa que neix el juliol 2016 de la necessitat de la fusió de diverses persones i projectes.

L’enfocament inicial de Capa8 era fer un salt a la “seguretat augmentada” en telecomunicacions utilitzant les novetats tecnològiques i desplegaments de la xarxa guifi.net en zones rurals en tota la península, promovent la seva difusió i formació d’usuaris, projecte en el qual els integrants de Capa8 portaven implicats des de 2011.

L’objectiu, doncs, oferir serveis addicionals de proveïdor de serveis dInternet (ISP) per a cobrir les mancances en seguretat i servei detectades, mitjançant l’accés a xarxes de proveïdors majoristes per a arribar més fàcilment a les zones rurals on havíem estat treballant. Paral·lelament, oferir altres serveis com a telefonia fixa i mòbil (OMV) i finalment, oferir xarxa de fibra òptica pròpia, o de tercers.

capa8 barcelona
josep jover

En 2018, col·laborem amb la demanda d’un grup de treballadors públics i afectats per a oferir una solució generalitzada a casos denunciables de corrupció, enfocant-nos en la protecció dels denunciants. Amb l’aparició de la Directiva 2019/1937 a l’octubre de 2019, iniciem el desenvolupament de Condor (Bústia de Denúncies) i, l’agost de 2020, creem Viadenuncia, una joint venture amb exmagistrats, per a oferir bústies de denúncia o canals d’informació amb procediments sancionadors inclosos.

Durant aquesta evolució, la nostra empresa s’ha adaptat a les necessitats dels nostres clients, liderant en solucions tecnològiques i participant en la redacció legal per a enfrontar desafiaments. Des de març de 2023, ens hem submergit en el món de la IA, formant i especialitzant als nostres tècnics, fins a ser reconeguts com una Agència d’Automatització per IA. Per a més informació sobre la nostra varietat de projectes i serveis, convidem els usuaris a explorar les seccions corresponents en la nostra pàgina web.

laura mora heatmap wifi
logo capa8

professionals

En un món cada vegada més digitalitzat, comptar amb el suport de professionals especialitzats és fonamental. A Capa8, tenim un equip d’informàtics i advocats altament qualificats que estan a la vostra disposició per executar els projectes amb els valors indicats. Ens caracteritzem per la nostra adaptabilitat, innovació i compromís amb els nostres clients. Oferim solucions personalitzades per a les seves necessitats específiques, garantint la màxima qualitat en tots els nostres serveis. Si busca professionals capaços de transformar els reptes en oportunitats, Capa8 és la seva millor opció. No dubti a contactar amb nosaltres.